Hoofdgerechten Baardegem | Brasserie 't Stationneken

Brasserie 't stationneken

Open vanaf 11u30 || Dinsdag gesloten om 21u00
Woensdag en donderdag gesloten
Juli en augustus: donderdag gesloten, op feestdagen open

A- A A+

Hoofdgerechten

» Voor de kinderen

 
Junior spaghetti  
Junior kippeblokjes  
1 curryworst met verse frietjes en mayonaise  
2 curryworsten met verse frietjes en mayonaise  
Junior vol-au-vent met sla en verse frietjes  
Junior stoofvlees met sla en verse frietjes  



» Visgerechten

 
Tomaat-garnaal (2 tomaten met grijze, gepelde Noordzeegarnalen)  
Zalmsteak  
   
Zeetong (+/- 400 gr)  
Scampi's look (9 stuks)  
Scampi's van het huis (9 stuks, met kreeftensaus)  
Mosselen (seizoen)  
ALLE HOOFDGERECHTEN WORDEN OPGEDIEND MET BROOD, PUREE, KROKETTEN OF VERSE FRIETJES!  



» Vleesgerechten

 
Américain garni  
Brochette (+/- 350 g)  
Filet Mignon (+/- 350 g)  
Entrecôte (+/- 450 g)  
Struisvogelfilet (+/- 350 g)  
Vlaamse stoofkarbonaden op grootvaderswijze  
Hammetje met mosterdsaus (+/- 600 g)  
Stoemp (seizoen)  
Balletjes in tomatensaus  
Balletjes op opa's wijze  
SUPPLEMENTEN  
Kaas (Gruyere)  
Mayonaise  
Bolognaisesaus  
Provençale  
Salade mixte  
Verse frietjes (enkel bij snacks)  
kroketten  
Rijst  
Puree  



» Gevogeltegerechten

 
KoninginneHapje  
Kip nauur  
Kip curry (curry en ananas)  
Kip peperroom  
Kip provençale  
Kip champignon (natuur)  
Kip champignonroom  
Kip van het huis  



» Pasta's

 
Spaghetti bolognaise  
Spaghetti bolognaise gegratineerd  
Spaghetti bolognaise maxi  
Spaghetti bolognaise maxi gegratineerd  
Spaghetti provençale (vegetarisch)  
Spaghetti provençale gegratineerd  
Tagliatelle met gerookte zalm en grijze garnalen  
Lasagne bolognaise  



» Sauzen

 
Peper concassé  
Peperroomsaus  
Champignon natuur  
Champignonroomsaus  
Provençale  
   
Bearnaise  
Choron (getomateerde bearnaise)  
't Stationneken (sjalotten + porto)  
Van het huis (sjalotten, spek en champignons)  



» Vegetarische schotels

 
Kaaskroketten (artisanaal, 2 stuks)  
Spaghetti provençale